Blog Rasmi Ketua Penerangan PAS Pusat: SOLAT HAJAT, QUNUT NAZILAH - MOGA ALLAH HANCURKAN YAHUDI
DANA PRU13 PAS PAHANG - Sumbangan boleh disalurkan melalui DANA TAQWA PAS PAHANG (BIMB : 0602 8010 0417 06) @ DANA PILIHANRAYA PAS PAHANG (MAYBANK : 5560 5750 2013)SOLAT HAJAT, QUNUT NAZILAH - MOGA ALLAH HANCURKAN YAHUDI

ISNIN, 31 MEI 2010 | 16 J'AKHIR 1431H

PAS mengecam keras tindakan regim Israel menyerang konvoi bantuan kemanusiaan ke Gaza. Tindakan biadap ini diharap membuka mata pemimpin dunia khususnya Amerika dan sekutunya di Barat. PAS melihat tindakan tidak bermoral ini mencerminkan sikap angkuh regim Yahudi kerana adanya Amerika dan negara Barat yang sentiasa melindunginya.


PAS menggesa seluruh negara Islam memutuskan hubungan diplomatik dan perdagangan dengan rejim tersebut. Tindakan kerajaan menggunakan APCO juga mesti ditentang dan PAS mendesak PM untuk membatalkan segera perjanjian tersebut.


PAS memohon seluruh ahli mengadakan solat hajat seluruh negara dengan membaca qunut nazilah;
agar Allah menghancurkan Yahudi laknatullah dan memelihara semua anggota konvoi.

PAS juga ingin merakamkan ucapan takziah kepada keluarga mangsa kekejaman Yahudi, semoga gugurnya pejuang ini menyemarakkan lagi usaha membebaskan saudara kita di Gaza.

3 comments:

insan said...

salam perjuangan

http://sauhdibongkar.blogspot.com/2010/05/pas-perlis-jika-sudi-bacalah.html
http://sauhdibongkar.blogspot.com/2010/05/kita-punya-tongkat-sakti.htmlhttp://sauhdibongkar.blogspot.com/2010/05/daripada-marahkan-saya-lebih-baik.html

mi-phg said...

JANGAN LUPA DOAKAN MEREKA YG BERSEKONKOL DGN YAHUDI INI MINTA ALLAH TUMBANGKAN SEKALI.

Anonymous said...

ya solat hajat,qunut nazilah,tanpa berusaha boleh terjadi ke?sedangkan org islam dimalaysia ni berpecah disebabkan politik pas,inikan pulak di benua arab lagiberpecah..

Post a Comment