Blog Rasmi Ketua Penerangan PAS Pusat: "BUKAN SAYA!" - DS ANWAR
DANA PRU13 PAS PAHANG - Sumbangan boleh disalurkan melalui DANA TAQWA PAS PAHANG (BIMB : 0602 8010 0417 06) @ DANA PILIHANRAYA PAS PAHANG (MAYBANK : 5560 5750 2013)"BUKAN SAYA!" - DS ANWAR

16 Rabi'ul Akhir 1432 H | 21 Mac 2011

Saya mengecam konspirasi terbaru untuk memfitnah dan mengaibkan saya serta keluarga. Visual yang ditayangkan tengahari tadi di Carcossa merupakan satu rekayasa jahat musuh politik yang berhasrat untuk membantutkan kemaraan Pakatan Rakyat.

Kita beri amaran kepada musuh politik Pakatan Rakyat agar hentikan segera politik kotor dan lucah ini. Jangan heret rakyat dan negara ini terjebak ke dalam politik kotor kamu.
"Saya bukan lelaki di dalam video itu!"
Tayangan tengahari tadi kelihatannya dirancang dengan penuh teliti.Rancangan untuk mengadakan tayangan ini juga hanya didedahkan kepada ketua-ketua editor media arus perdana terlebih dahulu. Saya difahamkan acara tadi juga membabitkan ahli pasukan Special Branch (SB).
Fitnah terbaru ini muncul pada ketika pendakwaan fitnah II pasti berkecai dan hampir pasti tewas. Kerana terdesak musuh politik saya terpaksa mereka fitnah baru demi memburukkan serta menjejaskan reputasi saya.

Ini juga bertujuan untuk mengalih perhatian rakyat dari isu nasional serta pilihanraya negeri Sarawak. Musuh politik Pakatan Rakyat terdesak untuk lari dari membahaskan rasuah dan kepincangan pentadbiran Taib Mahmud. Maka tidak hairan lah sekiranya sekali lagi musuh politik bertindak menurut warisan politik usang yang jelik.

ANWAR IBRAHIM

KETUA UMUM KEADILAN

KETUA PEMBANGKANG DEWAN RAKYAT MALAYSIA

1 comments:

Anonymous said...

Man,

amacam ? nak sokong penzina jugak ? Sekarang nilah masanya PAS terutama nik najiz activate hukum hudud kepada penzina....

Man...man...ayam terlepas, taik penuh ditangan...kesian...

anwar dah berak muka-muka hangpa..dan jugak muka sheikh tantawi al azhar..hahahahhaha

Post a Comment